aanbevelingen

“Daan is een van de beste trainers en coaches met wie ik heb gewerkt. Hij is integer, welbespraakt, scherpzinning en intelligent. Door zijn vraagtechnieken en coachingsvaardigheden is hij als geen ander in staat behoeften en problemen te achterhalen. Hij helpt professionals om op een hoger plan te acteren, waarbij hij inzichten aandraagt die beklijven en blijvend resultaat opleveren.”

Walter Montenarie, Sales Director Sdu Uitgevers 2014

Het was voor mij niet de vraag òf maar wanneer Daan en ik weer intensief zouden gaan samenwerken. Ik geloof in Daan en in zijn aanpak. De manier waarop hij kijkt naar teams en organisaties vind ik verfrissend, inspirerend en gedurfd. Onze samenwerking was voor mij dan ook een feest! Confrontatie, scherpte en co-creatie met als resultaat; bewustwording en meer betekenisvolle klantrelaties.”

Matthijs Hut, Sales & Marketing manager Gio Coffee & Viteau 2018

“Daan grabbed my attention on Monday morning and he still didn’t let me go, as my head is buzzing with ideas and thoughts from the training. Daan was following the group and moderating the discussion perfectly. This was literally the best training session I’ve ever been a part of, I’m looking forward to more.”

Marta Bit, Trainer Teleperformance 2018

In 2014, Daan trained our Customer Service team. The training was very professional, inspiring and fun. I completely share his idea that Customer Service really makes a difference in terms of creating added value for brands. Bugaboo CS team’s performance increased significantly after his training!!”

Dirk Westdijk, Global Service Director Bugaboo 2014

“Voor verschillende bedrijven heb ik met Daan een trainingstraject vormgegeven. Concreet; Het implementeren van nieuwe organisatie waarden en een team ontwikkelingsdag. Daan vraagt goed door en komt tot de kern van de hulpvraag van een organisatie. Past daar zijn training en coachig op aan -volledig op maat -waardoor hij een verschil maakt. Huivert niet om echt stil te staan bij de kern van het probleem en deze bespreekbaar te maken. De extra waarde van Daan is dat hij een (kritisch) verlengstuk is van een bedrijf, goed luistert en vragen (blijft) stellen en bovenal oprecht geïnteresseerd is in wat mensen (voorwaarts) gaat bewegen.”

Anke Nieboer, HR manager The Body Shop 2015 | HR Wizard 2019

Integer, humoristisch, intelligent en doortastend…. zomaar enkele eigenschappen die ik bij Daan heb gezien. Daan heeft mij in zeer korte tijd enthousiast gemaakt, gemotiveerd om stappen te zetten en mij eerlijk laten zien waar mijn talenten en valkuilen liggen. Iedereen die eerlijk advies wil en handvaten om zijn/haar management kwaliteiten verder uit te bouwen is bij Daan aan het juiste adres!”

Robert van Dam, Branchmanager Carrera Recruitment 2014

“Daan heeft voor onze organisatie inspirerende trainingen verzorgd. Nog meer toegevoegde waarde hebben we ervaren in de relatie die we met Daan hebben opgebouwd. Met oprechte interesse en een scherpe blik heeft hij samen met ons nagedacht over het borgen van kennis en vaardigheden in onze organisatie. Dat was al voor dat wij hem de opdracht gunden en dat is ook na de opdracht zo gebleven. Met andere woorden is Daan iemand die gericht is op de lange termijn. Ik heb vertrouwen in zijn kunnen maar nog belangrijker vertrouwen in hem als persoon. Dat is naar onze mening ook een essentiële basis voor een goede samenwerking.”

Ben Lankhaar, Commercial Director Tribion / VPO 2013

Wij hebben een waardevol trainingstraject mogen ervaren met Daan, ‘betekenisvolle klantrelaties’. Naast dat Daan alle kennis en methodieken behapbaar aanbiedt en bespreekbaar maakt, weet hij de groep waar hij mee werkt goed in te schatten. Zo krijg je een maatpak aangereikt wat je zelf wel moet aantrekken en eigen maken. Het resultaat: volledig in je eigen kracht komen te staan en klantrelaties creëren op basis van eerlijkheid, transparantie en gelijkwaardigheid. Voor mij als ‘verkoper’, niet verkopen maar helpen inkopen.”

Sandy van Rees, Accountmanager Viteau 2018

“De contacten die wij de afgelopen maanden met jou hebben gehad heb ik als zeer positief ervaren. Jij bent er in korte tijd in geslaagd om op een zeer prettige en ontspannen manier een soort ‘cultuuromslag’ te bewerkstelligen binnen ons kantoor, waarbij de ogen en de oren van de meeste advocaten zijn geopend voor koopsignalen, maar waarbij aan een ieder toch ook de mogelijkheid wordt geboden om zichzelf te blijven en vooral niet geforceerd te werk te gaan. Wat mij betreft een prima samenwerking!” 

Partner Advocatenkantoor 2015

“Ik heb Daan leren kennen tijdens een verkoop training. Al snel wist hij daar alle deelnemers te enthousiasmeren door het geven van voorbeelden en het helder uitbeelden van gedrag. Dit is zo goed bevallen en zijn werkwijze was zo inspirerend dat ik hem daarna ook heb gevraagd om voor onze OR (waar ik voorzitter van ben) een programma te maken. Ook hier weer alle lof. Ik kan Daan dan ook van harte aanbevelen als een allround trainer en coach.”

Jos Lugten, Senior specialist verzekeren, Rabobank Noord-Gooiland 2012

“Enthousiaste trainer die sterk is in conceptueel denken en dit ook direct weet om te zetten in de praktijk. Daan daagt je uit om kritisch naar je eigen situatie en mensen te kijken. Hij creëert in zijn trainingen een ‘veilig klimaat’ waarin fouten gemaakt mogen (moeten) worden. Hij weet mensen te enthousiasmeren en inspireren met zijn humor en passie in zijn werk.”

Teamleider klantenservice zorgverzekeraar 2012

“Ik heb Daan leren kennen als een bijzonder toegewijd persoon die mijn team op een enthousiaste wijze heeft meegenomen in de door hem gegeven commerciële trainingen. Door zijn kennis, kunde en energie, in combinatie met een persoonlijke aanpak, heeft mijn team een volgende stap kunnen maken in haar ontwikkeling.”

Oscar Honing, Manager Klant Contact Centrum Rabobank Noord-Kennemerland 2013

“De cursus overtrof mijn verwachtingen. Dit is te danken aan de manier waarop Daan de training verzorgt. Daan is een vriendelijk ogende, open persoon. Hij wist vrijwel meteen een open en ongedwongen stemming te creëren. Daan weet op een ontspannen, energieke, interactieve en bevlogen manier de stof over te brengen. Daarbij schroomt hij niet om het geheel te overgieten met een flinke dosis humor. Ook schroomt hij niet om situaties uit zijn eigen persoonlijke leven te gebruiken. Hij geeft duidelijke voorbeelden die meteen in de praktijk toe te passen zijn.”

Letselschadejurist 2014

“Zelden iemand ontmoet die zijn werk zo serieus neemt. Daan wil altijd het maximale leveren en daar stopt hij met volle betrokkenheid en met succes veel tijd in. Bijzonder intelligent, analyticus pur sang en vol met zelfspot maakt dat jij voor iedere organisatie een absolute aanwinst bent!”

Sigal Shepher, Klantcontact Specialist Pieterman & Partners 2014

“Ik heb het genoegen gehad met Daan samen te mogen werken bij Pieterman. Tijdens mijn inwerkperiode heb ik ontzettend veel gehad aan de scherpzinnigheid en reflectieve vaardigheden van Daan. Hij prikkelt zonder te beschadigen en daagt je uit om jezelf te verbeteren. Dat hij nu deze stap heeft gemaakt verbaast me totaal niet en ik ben ervan overtuigd dat hij hierin succesvol zal zijn.”

Dennis Vrolijk, Klantcontact Specialist Pieterman & Partners 2013

daan@daantel.nl

+31 639845290

Den Haag

Privacyverklaring