Een nieuw perspectief op groei

Wie is Daan?

 

Het ondersteunen van organisaties om meer grip te krijgen op hun groei. Dat is wat ik het liefste doe, dat is waar ik goed in ben. Boordevol nieuwe ideeën en plannen, telkens weer vol zin om “business as usual” een vriendelijke opdonder te geven…..

De afgelopen 15 jaar heb ik me gespecialiseerd in organisatieontwikkeling. Mijn Bedrijfskunde-studie heeft me een belangrijke basis gegeven in de theorieën achter “hoe bedrijven werken”. Met name de laatste 5 jaar ben ik de weerbarstige praktijk ingedoken en heb ik als trainer en consultant een 30-tal bedrijven mogen begeleiden in commerciële verandertrajecten, het vertalen van plannen naar daadwerkelijke actie en resultaat.

Deze combinatie van denken en doen, van theorie en praktijk, vormt de basis van mijn aanpak. Voor sommige bedrijven is de grootste stap om inzicht te krijgen in een nieuwe aanpak (kennis). Voor andere bedrijven is die kennis er al lang, maar is het belangrijk om de inzichten te kunnen toepassen. Hoe dan ook, ik help deze bedrijven op maat om een volgende stap te zetten op het gebied van leidinggeven en communicatie. Ik help ze om grip te krijgen op hun groei.

Mijn stijl? What you see is what you get. Inspirerend zonder hoogdravend te zijn, eigenwijs zonder koppig te zijn, scherp zonder pijn te doen. Sparringpartner voor ondernemers en leidinggevenden die meer rendement willen halen uit hun team, gedreven door ambitie of simpelweg vanuit noodzaak omdat de markt het vereist.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs over commercie en leiderschap? Meld je dan aan en blijf op de hoogte.

×
Ik meld mij aan.