Een nieuw perspectief op groei

Aan de slag

Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

Confucius

Iedere organisatie, ieder team, ieder individu heeft zijn gebruiksaanwijzing. Talenten, competenties, normen, waarden, overtuigingen, vaardigheden, omgeving……..een cocktail van factoren die huidig gedrag verklaren en soms dezelfde cocktail die het nieuwe gedrag in de weg staat. Dus………aan de slag! Laten we samen op zoek te gaan naar wat er nodig is om een organisatie, team of individu een paar flinke stappen te laten zetten.

In memoriam Robin Williams (1951-2014), wiens rollen in Dead Poet Society en Good Will Hunting een prachtig voorbeeld zijn hoe een blijvende impact te hebben op anderen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs over commercie en leiderschap? Meld je dan aan en blijf op de hoogte.

×
Ik meld mij aan.